Џет-Сет
11. November 2015 - 9:49

Емотивна порака од познатата пејачка

Присетувајќи се на времето пред пет години наназад, Кристина Арнаудова се отвори за своите најсилни емоции. Големата животна промена да се биде мајка, Кристина ја раскажа на најдобриот можен начин. Погледнете ја пораката која трогна многумина.