Џет-Сет
28. September 2015 - 11:40

Емотивна порака од Ќерката на Цеца

Додека одмара во Италија на  Анастасија изгледа многу и недостасува нејзиното момче Костадин, па му напишала емотивна порака: 
 
- Ти знаеш дека дека би поминала 1.000 километри само за да те видам
 
Анастасија во Италија замина со нејзината другарка Маша Терезиќ