Живот
28. February 2019 - 14:15

Емотивен графит кој ќе ви го скрши срцето стана вистински хит на Интернет

Емотивен графит кој ќе ви го скрши срцето стана вистински хит на Интернет
 
Графитите се често дел од зградите секаде низ светот, а освен што тие често можат да имаат политичка, спортска или исмејувачка порака, ретко тие постануваат вистинско ремек дело.
 
Овој графит дефинитивно ќе остане вистинско ремек дело во наредниот период.
 
Мама – рак 1:0.
 
Откако оваа фотографија се прошири на Твитер ретко кој може да остане рамнодушен, погледнете.