Македонија
17. July 2019 - 12:33

Ел Чека до Ахмети: Ја задржа власта леејќи албанска крв но таа крв ќе те убие Антиќу, се гледаме наскоро

– Али Ахмети тврди дека прислушуваните разговори ми ги дала УДБА. Која УДБА? Бидејќи колку што знам јас, ти имаше нивен пасош. Се сеќаваш ли на аеродромот во Цирих кога ти го најдоа пасошот со име Александар Антиќ, со твоја фотографија. Ти самиот си УДБАШ, шизофрен со документ. Не ја споменувај ОНА, бидејќи ги срамиш паднатите борци. Не остана Албанец кого ти не си навредил.  Ја задржа власта леејќи албанска крв. Но таа крв ќе те убие Антиќу. Се гледаме наскоро, напиша Ел Чека.