Македонија
20. July 2017 - 9:01

Еден-на-еден-дебата со помошникот генерален секретар на НАТО

Во организација на Евро – Атлантскиот Совет на Македонија  денеска во Скопје ќе се одржи еднодневен настан „Еден - на - еден - дискусија со помошникот генерален секретар на НАТО за јавна дипломатија, амбасадорот Илдем Тачан.

По завршувањето на официјалниот дел од настанот, како што соопштува Евро – Атлантскиот Совет на Македонија, ќе биде одржан состанок зад затворени врати со амбасадорот Илдем, на кој ќе присуствуваат и претставници од невладиниот сектор и дипломатскиот кор.