Џет-Сет
9. August 2015 - 14:34

Ѕвезда од мали нозе: Жељко Јоксимовиќ на 4 години

Жељко Јоксимовиќ уште во дамнешната 1977 година го снимале за РТС како чудо од дете.

Бабата на Жељко ги повикала новинарите од РТС и ги замолила ако случајно доаѓаат во Ваљево да  поминат и да го снимат нејзиното единствено внуче, чудо од дете и најдобриот хармоникаш иако има само 4 години.

11774677_10203458420780896_1033380245_n

Иако во тоа време бил малечко момче Жељко и тогаш знаеше како да се однесува пред камерите и со погледот да ги освојува гледачите, а ако не ни верувате погледнете ја снимката.

Да му кажеше некој тогаш дека два пати ќе УЧЕСТВУВА НА Евровизија – веројатно немаше да поверува…