Живот
13. January 2017 - 10:29

Ѕирнете зад камерите -„Брза Кујна" од сосема друг агол

Водителката на Брза Кујна, убавата Александра Пановска, покажа како се забавува екипата на Брза Кујна, мега популарното кулинарско шоу на Сител ТВ.