Живот
6. August 2015 - 14:39

Ѕирнете како изгледаат балканските нудистички плажи

За сите љубители на нудизмот, кој не знаат каде би можеле да се опуштат во стил, како од мајка родени, своите натуристички потреби можат да ги задоволат на некои од најубаите нудистички плажи во регионот.
Прочитано: 3080 пати, Патувања,  06.08.2015, Четврток, 11:46, Марко Т.
Најубавите нудистички плажи се наоѓаат во Хрватска, Грција и Црна Гора.
 
Сите љубители на нудизмот кој не знаат на кои плажи би можеле потполно да се опуштат и да уживаат во сите благодети кои ги овозможува натуристичкиот начин на живот им предложуваме список на најубави нудистички плажи во регионот.
 
Плажа Црвениот остров, Ровињ, Хрватска
Коверсада, Врсар, Хрватска
Банана бич, Скијатос, Грција
Плакијас бич, Крит, Грција
Ратак, Бар, Црна Гора
Црвена глава, Будва, Црна Гора
Ада Бојана, Улцињ, Црна Гора