Џет-Сет
23. March 2019 - 11:24

Џони Деп си го повреди вратот за време на снимање во Црна Гора

По снимањето во Србија , холивудскиот актер Џони Деп продолжи со снимањата во Црна Гора.

Но , на самиот почеток на снимањето тој денеска се повредил.

Според медиумите во Србија, актерот на снимањето си го повредил вратот , па продукцијата повикала физијатар , докторката Рената Бергам Грандис , инаку началничка на болницата во Рисан.

Таа на актерот му го имобилизирала вратот , му дала совети и со фотографија од својот славен пациент се пофалила на Фејсбук.