Живот
27. February 2020 - 22:58

Џеки Чен се огласи во врска со коронавирусот: Ви благодарам на поддршката и грижата

Актерот Џеки Чен се огласи на социјалните мрежа во врска со коронавирусот кој го тресе светот.

Чен им се заблагодари на сите пријатели и обожаватели кои се загрижиле за неговото здравје, но посочува дека се чувствува добро и дека не бил во карантин.

-Јас сум здрав и безбеден, не сум бил во карантин. Добив многу пораки од пријатели кои прашуваат дали сум добро. Би благодарам на вашата љубов и грижа! Добив и некои специјални подароци од фановите низ целиот свет во ова многу тешко време. Ви благодарам за маските за лице. Побарав од мојот прекрасен персонал да ја донира вашата љубезност преку официјалните организации на оние на кои им е најпотребно. Ви благодарам!, напиша Чен на социјалните мрежи.