Македонија
15. August 2020 - 17:45

Две лица нападнале адвокат во Скопје

А.О. (38), адвокат од Скопје, пријавил дека во неговата адвокатска канцеларија бил физички нападнат од Г.Д. (49) и Ф.Д. (44).

Се преземаат мерки за расчистување на случајот, информираат од МВР.