Loading Video...
Свет
9. July 2019 - 23:07

Два авиона се судрија во Амстердам

Два патнички авиона  полни со патници се судрија на писта  на аеродромот Шипхол во Амстердам. За време на инциндетот едниот авион полетувал а другиот слетувал. Летатале се оштетени но нема повредени. Судриот се случил поради грешка на работник на аеродромот.