Живот
25. July 2015 - 19:01

Дури и забарот неможел да издржи: Видео само за најхрабрите

Чистењето на камен и наслагите кои се создале помеѓу забите на овој пациент од Јапонија бил повеќе од шокантен за стоматологот.
 
На снимката која се појави на Интернет се гледа интервенцијата која била ужасна задача за стоматологот, бидејќи пациентот не бил за забар повеќе од 10 години.
 
Погледнете за што станува збор.