Балкан
4. January 2017 - 21:09

Драма во Бела Црква: Возеше мотор по замрзнатото езеро, па пропадна под мразот

Жителите на Бела Црква веќе некое време го користат замрзнатото езеро за уживање во зимската магија.
 
Дамир Анџелиќ возел мотор со три тркала на замрзнатото езеро, а се завршило со акција на нуркачи кои го ваделе моторот од вода.
 
Погледнете го видеото...