Џет-Сет
14. November 2017 - 19:59

Драган Спасов – Дац: Секој има некоја среќа, мојата се вика Весна

Директорот на МНТ и актер, Драган Спасов-Дац, вчера на социјалните мрежи сподели фотографија на која е со својата сопруга Весна. Со неа тој и испрати порака на својата животна сопатничка со зборовите:

– Секој има некоја среќа… Мојата среќа се вика Весна.

По ова следеа низа позитивни коментари од неговите пријатели, меѓу кои и дека се ретки мажите што вака јавно ја признаваат љубова.