Живот
7. December 2015 - 13:51

Докторите и ги извадиле имплантите на оваа жена и занемеле од тоа што го виделе!

Ана Зигенхорн од Флорида почнала во 2011 година од непознати причини да добива на тежина, нејзиниот живот набрзо се претворил во пекол.
 
Докторите не можеле да ја откријат причината за болеста се додека не го отвориле градниот кош на пациентаката и затекнале - мувла.
 
Зингенхорн, инаку е здрава мајка на две деца, по добивањето на тежината почнала да го губи видот, чувствувала болка на опекотини и излегувале рани низ целото тело. Осум месеци не можела да зборува - наместо тоа пишувала пораки на табла.
 
Посетите кај докторите се ределе, но ниту еден експерт не можел да утврди која е причината за болеста. Лупус, артритис и проблеми со тироидната жлезда брзо биле отпишани и се чинело дека нема решение, се докторката Сузан Колб, автор на книгата „The Naked Truth About Breast Implants“, не укажала на тоа дека здратвената ситуација на пациентката може да ја наруши мувлата околу силиконските импланти. Што бил остранети импалнтите, симтомите ппочнале да повлекуваат.
 
Зигенхорн и денес ја чува видео снимката на својјот телефон на кое е прикажано што се наоѓало во нејзиното тело, јавува Веар ТВ. Таа верува верува дека содржината на имплантот, во кој се наоѓала мувлата, со години се излевал во нејзиното тело.
 
Докторката Колб, од друга страна, тврди дека до сега излежила повеќе од илјада пациентки кои боледувале од истиот тип на болести и препорачува пациентките да ги менуваат имплантите на секои 8 до 15 години.