Живот
22. July 2015 - 12:55

Доказ за вистинска љубов: Погледнете што прави овој човек за својата слепа сопруга!

Овој млад брачен пар секој ден се будел и го почнувал новиот работен ден заедно. За кратко време по тоа, таа во тополност го изгубила видот, а со самото тоа и можноста нормално да ги обавува секојдневните активности.
 
Нејзиниот сопруг цврсто одлучил да и го олесни што може повеќе животот и работата. Ја прател во чекор, и ги приближувал одалечените работи од масата, а таа за тоа не знаела. Ова е доказ за вистинска љубов.