Живот
26. August 2015 - 20:55

Доказ дека Бог постои: Неверојатно видео го обиколи светот!

Неверојатно видео снимка од несреќа на рели трката Valli d’Aosti во Италија се шири на интернет. Возачот на „Клио“, Пјетро Скавоне излета од патеката, а гледачите кои стоеја покрај патотза чудо поминаа неповредени.
 
Сепак една девојка заврши во болница поради шок.
 
Видеото за само еден ден на Јут јуб, има повеќе од милион и половина прегледи.