Македонија
9. December 2022 - 11:30

Дојава за бомба и во полициската станица Беко

Дојава за бомба утрово стигнала и на електронската адреса на Полициската станица Центар.

Во Беко полицијата добила пријава дека бомбата се наоѓа во полициската станица. Ова е прва дојава за бомба во полициска станица.

Претходно, дојави за бомби стигнаа во два трговски центри и во уште 7 училишта.