Бизнис
30. December 2019 - 8:57

Договори за финансиска поддршка на млади земјоделци

Договори за финансиска поддршка за млади земјоделци ќе бидат доделени денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Договорите ќе ги доделат ресорниот министер Трајан Димковски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Николче Бабовски.