Живот
5. November 2015 - 16:31

Девојката му праќаше фотографии како покана за секс - Неговиот одговор ги шокираше сите луѓе во светот!

Ако сте маж, најверојатно ќе бидете бесни на момчето кое имало попаметна работа отколку да оди кај девојката која со провокативни фотографии го повикува на секс.
Всушност, неименувана девојка на сајтот „Dudecomedy“ им испратила фотографии од разговорот со своето момче.
И покрај тоа што девојката била упорна, па почнала дури и да му праќа провокативни фотографии со прашање дали го променил мислењето, момчето останало дома да игра GTA.
Девојката разочарана веднаш ги испратила фотографиите до порталот, а како што самата изјавила, после овој разговор раскинала со момчето.