Бизарно но вистинито
27. September 2017 - 11:22

Девојка убила момче поради тоа што не и дало пари па неговата глава ја носела во торба!

Девојка идентификувано како Чидинма Ихеома (18) е уапсена со отсечена човечка глава. Девојката главата ја носела во торба, пред да биде уапсена, пишуваат медиумите во Нигерија.

Како што наведуваат, таа го убила својот дечко бидејќи не сакал да и даде пари. На снимката која е објавена, таа прво тврди дека тргнала да ја закопа главата, но подоцна е откриено дека главата ја отсекол нејзин пријател но и тоа дека таа извршила две убиства.

Некои сметаат дека се работи за ритуално убиство, убиства кои се повеќе земаат замав во Нигерија а владата не прави ништо да ги спречи.