Живот
14. February 2018 - 9:53

Девојка со опасен секс го убила момчето: Кога видела што му направила, го искасапила на парчиња - за да го прикрие злосторството

Жена од Русија е уапсена поради сомнеж  дека го убила  и го искасапила на парчиња своето момче со кое практикувала брутален секс. 
 
Анасатасија Оњегин признала дека го искасапила своето момче Димитриј Синковиќ (24), но тврди дека не го убила. 
 
Таа тврди дека го пронашла мртвото тело и се уплашила дека ќе биде обвинета за убиство, па одлучила да лешот да го пресече. 
 
Полицијата наводно се сомнева дека Димитри, кој бил  поранешен полицаец и војник на руската војска  дека починал за време на сексуални игри. Соседите за локалните медиуми изјавиле дека парот бил љубител на брутални сексуални игри, па дури и соседите изјавиле дека биле премногу бучни. 
 
Телото го пронашла сестрата на Анастасија, која повикала полиција.