Македонија
4. July 2022 - 21:10

Девојка бакна полициски штит: Сакаме заедно со вас да ја спасиме државата

Девојка замотана во македонско знаме се доближи и го бакна полицискиот штит.

„Заедно сме, не се плашете. Сакаме заедно со вас да ја спасиме државата“ им порачаа демонстрантите на полицајците.