Македонија
16. October 2019 - 11:02

Денот на македонската револуционерна борба – 23 Октомври неработен за сите граѓани

Денот на Македонската револуционерна борба – 23 Октомври е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните им го честитаат Денот на Македонската револуционерна борба.