Македонија
1. October 2020 - 10:15

Денеска и утре посебен режим на сообраќај на улица „1732“ во Скопје

На 01 и 02.10.2020 (четврток и петок) во периодот од 18.00 до 06.00 часот на ул.„1732“, во непосредна близина на хотел „Парк“ во Скопје, поради снимање на филм, Одделението за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот на горенаведената сообраќајница, а сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници.

За таа цел, МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајницата каде што ќе се одвива најавеното снимање.