Џет-Сет
30. July 2017 - 12:37

Денес е најпопуларната пејачка во регионот - вака изгледала на 18 години

Лепа Брена важи за една од најпопуларните пејачки, како во Србија, така и во регионот.

Кариерата ја започнала во групата „Слатки грех“, каде го запознала Саша Поповиќ, со кој и ден денес соработува. Нејзините фотографии од младоста се добро познати, но малкумина знаат како пејачката изгледала на 18 години.

На фан страната на Лепа Брена се појавила фотографија од раната младост. Фановите се воодушевени и на Брена ѝ упатиле низа комплименти.