Македонија
23. July 2015 - 10:43

Делови од Кисела Вода, Ѓорче Петров и Центар утре без струја

Од 08.30 до 14 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улиците „Невена Ѓорѓиева-Дуња“, „Дренак“, „368“, „553“ и дел од корисниците од улиците „Емил Зола“ и „Виктор Иго“ во општина Кисела Вода.

Во периодот од 10.30 до 13 часот без струја ќе останат дел од жителите лоцирани на улицата „Призренска“ во општина Ѓорче Петров. 

Од 08.15. до 15.30 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од улиците „Орце Ниоколов“ бр.182, 184 и 186 и корисниците од булеварот „Илинден“ бр.105 во општина Центар.

Како што информира РЦУК-Скопје, прекините се заради инвестиции во електро системот.