Македонија
22. December 2015 - 11:53

Делови од Бутел, Гази Баба и Чаир утре без струја

Од 6:30 до 14:30 часот утре без струја ќе останат корисниците од скопските села Раштак и Булачани, во општина Гази Баба и дел од селото Љуботен, општина Бутел.

Во периодот од 8:30 до 9:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Џон Кенеди“ бр. 9-а и околината во општина Чаир. Од 9 до 14:30 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од Дуќанџик, општина Чаир. 

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекините се заради технички зафати во електросистемот.