Живот
10. December 2017 - 20:35

Дефне глумеше и во „Бурни времиња“

Во серијата „Бурни времиња“ која се емитуваше во 2012 година и во Македонија, а траеше цели три сезони, играа доста актери кои и денес ги гледаме во новите и актуелни серии.

Во серијата се појави и Дефне, односно актерката Елчин Сангу, која тогаш беше во почетоците на својата актерска кариера.

Пред пет години таа ја играше улогата на учителката по музичко на Мете, кој се заљуби во неа, но таа почина од рак.

Погледнете го видеото и потсетете се кога Дефне беше саканата на Мете.