Џет-Сет
5. May 2016 - 16:57

Даниел Кајмакоски како Принс

Во следната епизода на „Твоето лице звучи познато“, Даниел Кајмакоски ќе се претстави како неговиот идол. По имитациите на Шабан Шаулиќ, Горан Бреговиќ, Каролина Гочева, Тина Тарнер и Џибони, македонскиот претставник ќе го имитира Принс.

– Ја изгубивме нашата најголема инспирација и еден од најголемите артисти кои некогаш живеел. Ти благодариме за твојата музика, никогаш нема да те заборавиме! – напиша Даниел веднаш по веста за смртта на музичката легенда.

1daniel prins

Во следната епизода, Даниел ќе изгледа вака:

2daniel prins