Џет-Сет
25. August 2020 - 11:53

Дамјан Стојаноски стана татко, му се роди син

Дамјан Стојаноски, наследникот на македонската фолк легенда Војо Стојаноски, денес стана татко. Неговата сопруга Елена на свет го донесе нивното прво чедо - што се вели во народот - прво, па машко.

Убавата вест со јавноста ја споедели гордата баба Евица, инаку новинарка, која напиша дека од денеска има нова животна улога - баба.

Нека е жив и здрав наследникот и нека ја продолжи семејната музичка лоза.