Живот
20. September 2019 - 12:36

Дама број 1:Критичарите не можат да најдат грешка кај војвотката Кетрин

Војвотката Кетрин се дружеше со деца и родители во Лондон.
 
37-годишната припадничка на британското кралско семејство посети детски центар за подобро да се запознае со Family Nurse Partnership, волонтерска програма која овозможува медицински сестри да посетуваат млади мајки во нивните домови.
 
Кетрин избра класична комбинација со црни панталони и кошула од Equipment со точкест принт.
 
Уште еднаш докажа дека е дама со беспрекорен стил. Критичарите будно ја следат за да можат да ја искритикуваат, но оваа дама тоа не го дозволува.