Живот
22. September 2015 - 23:29

Дали секс со поранешното момче е грешка или не?!

Враќање во минатото со поранешното момче, тоа е работа за која на повеќето ни текнало барем еднаш во животот. Многумина и попуштиле под притисок, за некои завршило добро за некои и многу полошо.

Ова се по четири предлози зошто ДА  и зошто НЕ секс со поранешното момче...

ДА

Забавно е

Добро се познавате и нема да ви биде чудно

Внесувате возбуда во животот

Помал притисок бидејќи повеќе не сте заедно

НЕ

Него му е само за секс, дали е тебе ?

Се враќаш назад наместо напред

Повеќе не сте заедно бидејќи има причина

Отварате стари рани