Бизарно но вистинито
4. August 2017 - 10:11

Дали ова е доказ: Снимил неприродно движење на телефон-луѓето велат дух

Откако во еден хотел во Тексас Френк Рамирез требало да мине нормална ноќ, сѐ се променило откако случајно со мобилниот снимила паранормална активност.

Видеото го објавил на Фејсбук, а има повеќе од 6 милиони прегледи.

Погледнет за што станува збор: