Живот
22. December 2017 - 18:51

Да ти се скрши срцето: Девојчето не знае дека својот татко го гледа за последен пат

Ли бил возач, а осуден на смрт бидејќи во несреќа криел тојца луѓе дека се мртви. Освен од ќеркичката, Шијан се прости од сопругата  и од мајката кој пред неа се понижи и три пати се поклони  каков во знак на почитување. 

Ли Шијан (30) од кинеската провинција добил прилика за последен пат да се прости од своите најблсики додека полицајците го приведувала. Ли е возач кој е осуден на смрт бидејќи во несреќата во која учестувавл и тој ја криел смртта на три лица.  Неговата двегодишна ќерка не била свесна дека од својот татко се простува за последен пат. На видеото кое се појави на социјалните кинески мрежи се слуша како му вика : Чао, тато и додека му мавта несвесна дека нема да се врати. 

Ли го убиле со инекција. 

.