Свет
16. October 2023 - 9:23

Член на Хамас ја снимил сопствената смрт за време на нападот на Израел | ВИДЕО

Видео објавено на социјалните мрежи покажува како член на Хамас ја снима сопствената смрт за време на нападот врз Израел. На видеото се гледа како некој пука од заседа кон група членови на Хамас кои минувале низ населбата, притоа го убива и припадникот на Хамас кој го снима нападот.