Бизарно но вистинито
20. May 2016 - 14:58

Четири метри долга змија проголтала алигатор, а потоа следел пекол за нејзе

Змиите се познати по својата способност да проголтаат животни кои се поголеми од нив, но како што ќе видите во ова видео, понекогаш се преценуваат со она што сакаат да го стават во својот стомак.

Имено, во едно мочуриште пронајден е четири метри долг питон, кој експлодирал. Змијата е пронајдена без глава откако проголтала алигатор, кој успеал да ја изеде змијата од внатре и избегал надвор.