Бизнис
25. August 2017 - 12:16

Централен регистар на РМ од 1 септември со ново работно време

Почитувани граѓани и корисници на услугите на Централен регистар на Република Македонија,

Ве известуваме дека, стартувајќи од 01.09.2017 година, работното време на Централен регистар ќе почнува во 8:00 часот, а ќе завршува во 16:00 часот.

Со почит,

Централен регистар на Република Македонија