Здравје
17. October 2015 - 10:19

Цело време погрешно сме го користеле конецот за заби - Еве како се користи

Чистенето на забите со конец е корисно, поготово за луѓето со густ распоред на забите, Меѓутоа, ако тоа не го правите правилно, можете да тоа да ви биде залудно потрошено време.
Погледнете ја ова видео кое ќе ви покаже како се користи правилно.