Свет
23. September 2019 - 10:28

Бурата урна покрив во трговски центар во Тајланд: Купувачите за влакно ја избегнаа сопствената смрт

Во текот на страшното невреме во Бангкок се урна покрив на еден трговски центар.

Прво водата почна да тече, па купувачите го алармираа обезбедувањето дека протекува покривот.

Под налетот на бурата покривот се скршил и паднал на помалку од половина метар од една жена. Останатите се разбегале трчајќи колку што ги држат нозете.