Џет-Сет
6. April 2017 - 14:16

Буквално ништо не сокрила: Тамара Ѓуриќ целосно се соблече до гола кожа!

Старлетата Тамара Џуриќ уште еднаш покажа дека не и е проблем да се соблече целосно гола, а нејзината нова жешка фотографија предизвика бројни порнографски коментари.

Тамара прво ја објави своојата стандардна секси фотографија, всушност облечена, а потоа соблече се од себе...

...и на сите им ги претстави вите големи гради и, како што се зборува, новите силикони во задникот.