Живот
19. May 2016 - 20:20

Брз тест: Проверете дали сте добра или лоша личност

Се што треба да направите е добро да ја погледнете фотографијата одозгора и да кажете што прво забележавте на неа – брод, човек или океан. Ако прво го видовте бродот, значи дека сте 100% лоши.

Имено, вашиот ум има голем капацитет за разбирање на злото. Може да бидете намачкани со сите бои, но секогаш се грижите за својот интерес.

Од друга страна, ако прво го видовте човекот, значи дека сте 80% добри, а 20% лоши. Вие сте топла и грижлива личност и сакате да бидете во големо друштво и да запознавате нови луѓе. Сочувствувате со оние во неволја, знаете што е лошо и луѓето ве сакаат.

Ако прво го забележавте океанот, вие сте 100% добри, нежна душа што не знае да каже „не“. Секога сакате да постигнете правда и да одржите мир. Љубезни и пожртвувани.