Свет
12. August 2019 - 15:11

Брутално крштевање во Русија - мајката принудена да реагира

Руски поп брутално крштеваше бебе. На социјалните мрежи се појави вознемирувачко видео на кое може да се види бруталното однесување на ова свештено лице.

Исто така на видеото може да се види дури како мајката интервенира за да ја запре бруталната крштевка на нејзиното бебе.

„Бебето има гребаници по неговиот грб и врат. Сега има панични напади и хистерија, се плаши од сè,“ тврди мајката.

Поп од Русија беше суспендиран во времетраење од 1 година, откако насилно го крштева бебето кое вреска од страв.

За целата ситуација да биде уште по шокантна попот изјави дека на ваков начин веќе 26 години крштева деца.

 

 

Ново на Сител