Македонија
23. February 2017 - 20:59

Британскиот министер за Европа и Америка Алан Данкан на средби во Скопје

Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска, придружувана од генералниот секретар Оливер Спасовски, потпретседателот Дамјан Манчевски и претседателката на Комисијата за европски прашања на СДСМ, Лидија Димова денеска се сретна со државниот министер за Европа и Америка на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, Алан Данкан, придружуван од британскиот амбасадор во Македонија, Чарлс Гарет.