Џет-Сет
28. November 2017 - 12:58

Брена ја смени плочата: Исплашена е за снаата и нејзината бременост, па сега и дели совети

Лепа Брена важи за ледена дива, но кога нејзиното семејство и блиските луѓе се во прашање, се покажа дека е со меко срце. Иако се шпекулираше дека имала конфликт со идната снаа, нивниот однос се сменил.

Имено, медиумите пишуваа за наводни кавги на Лепа Брена и Александра Пријовиќ, но работите се сменија.

Фолк дивата дури и се зазеде да им помогне околу се што ги мачи во врската, како и во плановите за потомство за што дури подолго време размислуваат.

-Брена има отворен однос со Прија и тие две разговараат за се. Таа прва ги советува кога ќе дојде во кавга со Филип, зошто тој има карактер сличен како и неговиот татко Боба. Тоа на Александра многу и  помогна во врската зошто секогаш се тргаше кога ќе му дојдеше жолта минута. Сега Брена и даваше некои совети околу бременоста што ја планираат во текот на следната година, зошто малку се исплашила дека нема да оди така лесно, вели извор близок до семејството.