Живот
27. September 2015 - 22:40

Борба на титаните: Змија лапна алигатор, еве кој преживеа

Змиите се познати по својата способност да ја отворат својата вилица и да проголтаат животни кои се многу поголеми од нив.

Токму тоа го покажува и ова видео. Змијата стана премногу алчна и го лапна алигаторот, но се покажа дека е преголем залак за неа, па буквално експлодираше.

Имено алигаторот ја изел змијата од внатре и успеал да побегне.

Четири метри долгиот питон е пронајден без глава.