Живот
3. August 2017 - 13:58

Блуд и разврат: Двојка фатена во жестока „акција“ на сплав

Тие им се препуштија на страстите иако речиси немаше гостин на сплавот што не ги фотографираше.

Дека на блеградските сплавови владее блуд и разврат, се раскажува со години, но досега не беше објавена и фотографија од тоа.

Имено, на Фејсбук е објавена шокантна слика. На еден белграски сплав двајца се фатени во акција - иако е очигледно и дека не се скривале.

Тие им се препуштија на страстите ако гостите од сплавот ги фотографираа. Инаку и во Србија сексот на јавно место е законски казниво, иако овие актери не се грижеа многу и за тоа, па ни за шокот на присутните.