Македонија
18. July 2017 - 12:38

Бизарна несреќа во Македонија - Му се слошило па починал на лице место

Бизарна несреќа во Македонија, истоварал жито, паднал и починал. Полицијата денеска информира дека во 15 часот и 15 минути во Прилеп, во фабриката „Жито“-Прилеп, при истовар на жито од товарно моторно возило, на 45-годишниот М.И. од Прилеп кој бил сезонски работник, му се слошило.
 
Тој паднал од приколката, а врз него паднала и вреќа со жито, по што починал на лице место.
 
Полицијата извршила уви.a