Живот
10. January 2022 - 13:05

Бисер Балкански ечи во ноќен клуб во Благоевград, Цаки Кисми порача, вака се сака Македонија | ВИДЕО

Бисер Балкански, Јовано Јованке, Ја излези Ѓурѓо се само дел од македонските песни кои публиката ги пееше заедно со Цаки Кисми во Благоевград викендов.

Фолк пејчаот објави видео на Фесјсбук од атмосферата во ноќниот клуб во Благоевград и порача, вака се презентира и сака Македонија во Бугарија.